Athlete in Focus

Athlete in Focus – Tord Malde Pedersen

By Hanne D. Neby
"College er et fantastisk eventyr som ligger foran deg som du ikke vil gå glipp av"

Name: Tord Malde Pedersen
Sport:
Soccer
School:
University of North Florida
Year:
Graduated 2018

Hva er grunnen til at du dro på college som student-athlete?
Grunnen til at jeg dro på college som student-athlete var muligheten til å kombinere fotball på høyt nivå med gode studier. En annen faktor var også det å komme seg ut i verden og oppleve hva som tilbys utenfor Norge og når dette lot seg kombinere med fotball og studier var det aldri noen tvil. Det var alltid en drøm for meg å flytte til USA.

Hva er det beste med å være student-athlete på college?
Det beste med å være student-athlete på college er vennskapene du knytter med folk fra hele verden og turene med laget. Vennene du skaffer deg på college er veldig spesielle og dette er vennskap som sannsynligvis vil vare ut hele livet.

Hva er ditt beste minne så langt på college?
Mitt beste minne så langt på college er fra Sophomore Year når vi ble Conference Champions for første gang i skolens historie etter at vi vant 7-0 i Conference Final. Dette var en veldig spesiell kveld for laget og hele skolen. Spesielt å få spille en finale på hjemmebane og vinne 7-0 foran 2000 gale fans.

Hva er ditt beste råd til andre som vurderer å bli student-athlete på college i USA?
Mitt beste råd er rett og slett bare å dra. Det er et fantastisk eventyr som ligger foran deg som du ikke vil gå glipp av. Drive med sporten du elsker samtidig som du får en meget god utdanning er ikke noe du skal ta forgitt. Du vil få opplevelser, minner og venner som vil være med deg resten av livet. Det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har gjort.