General

$5900 to 1 Donation 1 Education

By Team CSUSA
In total, 135 people, mostly student-athletes, donated a scholarship through our 1 Donation 1 Education campaign. As a result, 200 children will get access to education and play through our charity partner Right To Play's programs for all of 2021.

College Scholarships USA jobber vi med utdanning og idrett. Vi skaffer våre idrettsutøvende studenter idrettsstipend, akadmisk stipend og internasjonle stipender for så de kan kombinere utdanning med sin idrett på et college i USA.

Gjennom vår årlige kampanje 1 Donation 1 Education gir våre student-athletes tilbake et “scholarship” til barn som virkelig trenger det.

Gjennom en donasjon at et stipend på 250 NOK (ca. $27 USD) får et barn tilgang til utdanning gjennom Right To Play sine programmer i ett helt år.

Gjennom årets kampanje via Facebook samlet vi inn $4,800 USD. I tillegg donerte vi i College Scholarships USA $1,100 USD slik at totalen ble på $5,900 USD (tilsvarer 50 000 NOK), som gjør at 200 barn får tilgang til utdanning gjennom lek via Right To Play i 2021.

Right To Play ble startet av Johann Olav Koss i 2000 og er en global veldedighetsorganisasjon som utdanner, beskytter og styrker mer enn 2.3 millioner barn slik at de blir bedre rustet til å forme sin egen fremtid.

College Scholarships USA er en bronsepartner i Right To Play og har i flere år bidratt med midler til det fantastiske arbeidet Right To PLay står for. Dette er en organisasjon og en sak som betyr veldig mye for oss og vårt team. Vi setter veldig stor pris på engasjementet våre student-athletes viser og ikke minst alle midlene de har bidratt med i årets 1 Donation 1 Education kampanje. Tusen takk!

I en av våre Pursue Podcast episoder har vi snakket med Jimmy Vika, tidligere langrennsutøver på University of New Mexico og nå National Director i Right To Play Norge. Vår samtale gir et godt innblikk i arbeidet Right To Play gjør og hvor viktig det er.

Se hele episoden på YouTube, eller hør via Apple Podcast eller Spotify.