Uncategorized

1 DONATION – 1 EDUCATION


-Vi har sat som mål at indsamle 30 000 kr til Right to Play inden slutningen af December 2019. 
Vi har allerede nået over 24 000 kr!

Vær med til at hjælpe så mange børn i udsatte områder som muligt, gennem vores indsamling på facebook HER.

Right to Play estimerer at det koster omkring 250 kr at finansiere et helt års uddannelse for et barn i Mosambik, Tanzania, Uganda og Mellemøsten.

-Vi kalder sådan en donation, et «Stipendie». Vi beder ikke om meget til disse børn, så donér 250 kr til Right to Play; og vær med til at forandre verden til det bedre!

Right to Play blev startet i 2000 af den norske OL-medaljevinder, Johan Olav Koss. Det er en global organisation som bruger «leg» til at uddanne og styrke børn og unge så de kan stå imod den negative påvirkningen af fattigdom, sygdom, konflikter og krig.

Mere end 300 professionelle udøvere fra over 40 lande er en del af Right to Play som «Idrætsambassadørere». De er ambassadører netop fordi de har set og oplevet hvilken positiv effekt idrætten og leg har på børn og unge. Skandinaviske sportslegender som Mats Zuccarello, Aksel Lund Svindal, Suzann Pettersen og Anja Pärsson er nogen af de som repræsenterer Right to Play. Det er også verdenskendte udøvere som Mark Cavendish, Petra Kvitova, Martina Hingis, Nico Hülkenberg og mange flere.Siden 2008 har vi hjulpet over 2300+ atleter  til college i USA, for at forbinde sport og studier.

For vores atleter er denne mulighed skabt igennem hårdt arbejde; men ikke alle er så heldige. Uden resourcer og uddannelsesinfrastruktur, vil «hårdt arbejde» ikke få dig langt.

For en relativ lille donation, kan du gøre den stor forskel for de børn Right to Play arbejde med. 91% af pengene som går direkte til arbejdet med børnene.

Gennem vores «1 Donation – 1 Education» indsamling, giver vi alle vores atleter, deres og vores netværk, en mulighed for at blive «Ambassadører» ved at give et engangs«stipendie» som går mod et barns uddannelse igennem leg («Uddannelse igennem leg» er en model, som Right to Play bruger på sine skoler).

Din donation af et «stipendie» gør virkelig en stor forskel for børn som trænger til det allermest.

Læs hvad NHL-stjernen Mats Zuccarello havde at sige efter at have besøgt en «Right to Play skole» i Tanzania:

«At tage del i glæden børnene viste når de legede og lærte, var større end at score i Madison Square Garden. De havde ingenting, jeg har alt; men her er vi alle lige».

Eller, se med egne øjne HER.Vi håber du vælger at tage del i vores mål om at hjælpe så mange børn som muligt, med at få en uddannelse! 

Du donerer HER.